Afdekhoes voor uw laskar apparaat in de omgeving van Vlaardingen

Afdekhoes LaskarHeeft u een afdekhoes nodig voor uw laskar apparaat? Neem dan contact op met Kuipers Zeilmakerij. Machines die veel en lang buiten staan moeten worden beschermd tegen weersinvloeden. Kuipers Zeilmakerij is gespecialiseerd in het maken van afdekhoezen voor allerlei soorten machines, waaronder een afdekhoes voor een laskar. Daarnaast is het bij ons mogelijk om afdekhoezen bij ons te laten repareren. Onze zeilmakerij maakt alle afdekzeilen geheel voor u op maat. Wilt u een afdekhoes voor uw laskar apparaat op maat laten maken? Het team van Kuipers Zeilmakerij staat voor u klaar.

Zeilen voor transport

Wanneer u een afdekhoes voor uw laskar apparaat laat maken door Kuipers Zeilmakerij wordt deze voorzien van spanbandjes. Deze spanbandjes zijn nodig om ze in de lengte strak te houden, aanrijgen kan doormiddel van een touw of een ratelband in de zoom. Indien nodig voorzien wij de afdekhoezen van een telescopische dekzeilondersteuning. Deze zeilen zijn uitstekend geschikt voor transport over de weg, maar ook in de haven zeer goed bruikbaar. Daarnaast kunnen wij de zeilen ook uitvoeren met een montage met drukkers. Wilt u hier langere afstanden mee rijden passen wij de montage daar op aan. Montage verrichten wij zelf.

Waarom een afdekhoes voor uw laskar?

  • Voorkom beschadiging
  • Bescherm tegen weersinvloeden
  • Bescherm tegen vervuiling
  • Bescherm tegen vogeluitwerpselen
  • Wassen

Een afdekzeil voor uw laskar apparatuur kan gemakkelijk gewassen worden met handwarm water. Daarnaast leveren wij ook speciale reinigingsmiddelen en beschermingsmiddelen om de conditie van het afdekzeil goed te houden. Ook zorgt dit voor een langere levensduur. Wij leveren voornamelijk aan klanten uit de regio Vlaardingen.

Op maat gemaakt

Zoekt u een stevig afdekzeil ter bescherming van uw laskar? Kuipers heeft een breed scala aan afdekzeilen welke voor vele doeleinden zijn te gebruiken. Kies uw gewenste soort en formaat of laat deze op maat maken. In overleg kan voor iedere soort toepassing een oplossing op maat gemaakt worden. Neem contact op voor informatie, komt u liever bij ons langs, belt u dan even van te voren; door werkzaamheden buiten is er niet altijd een specialist aanwezig.

Wenst u meer informatie te ontvangen over afdekhoes laskar, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter

Copyright © 2019 KZ Zeilmakers - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap