Afdekhoezen Rotterdam voor het behoud van uw spullen

Wilt u het behoud van uw spullen waarborgen? Dan zijn afdekhoezen zeker aan te raden. Kuipers Zeilmakerij is het adres voor ijzersterke oplossingen met flexibele materialen. Met jarenlange ervaring met afdekhoezen voor uiteenlopende opdrachtgevers verstaan we ons ambacht van zeilmaken. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen waardoor onze afdekhoezen gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit zijn. Naast de kwaliteit zijn wij pas tevreden als ook de uitstraling goed is gelukt. Voor particulieren in de watersportbranche maar ook voor industrieel gebruik zijn onze afdekhoezen inzetbaar. Zijn uw afdekhoezen kapot? Uiteraard repareren we bestaand werk.

Soorten

Kuipers Zeilmakerij maakt allerlei soorten bootkappen, afdekzeilen, kuipzeilen en afdekhoezen voor:

  • Boten
  • Machines
  • Cabrio’s
  • Speedboten
  • Sloepen

Uiteraard maken wij ook voor industrie en grote vaart allerlei afdekhoezen en afdekkingen, volledig op maat, naar wens van de klant

Bescherm uw boot

Wilt u uw boot optimaal beschermen? Dan zijn afdekhoezen van Kuipers Zeilmakerij de beste keus. Wij maken afdekzeilen op maat, voor zowel de winter als zomer. Ze zijn bestendig tegen alle weersinvloeden. Sneeuw, regen of UV straling? Zelfs ijs is niet sterk genoeg om onze afdekhoezen te beschadigen.

Waterafstotend

De afdekhoezen die Kuipers Zeilmakerij levert zijn waterafstotend. Doordat ze gemaakt zijn van goed materiaal bent u verzekerd van duurzaamheid en stevigheid. Wilt u graag een afdekhoes uit de omgeving Rotterdam? Dan heeft u keuze uit diverse kleuren.

Locatie te Rotterdam

Vanaf heden kunnen wij u ook afdekzeilen leveren die direct over een bootkap of de boot kunnen worden gelegd. Het materiaal is zeer goed ademend en door een zachte binnenlaag treden er geen beschadigingen op. Kom deze afdekhoezen vrijblijvend bekijken bij ons locatie te Rotterdam. Het team van Kuipers Zeilmakerij heet u van harte welkom.

Wenst u meer informatie te ontvangen over afdekhoezen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter

Copyright © 2019 KZ Zeilmakers - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap