Bootkap, afdekzeil of kuipzeil bij Kuipers uit de regio Poortugaal

BootkapBent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor het maken van een bootkap. Dan bent u bij Kuipers Zeilmakerij  aan het juiste adres. Kuipers is gespecialiseerd in het maken van een bootkap, afdekzeil en kuipzeil. Voor een groot aantal boten kan een bootkap zelfs telefonisch besteld worden. Daarnaast houden wij ons ook bezig met reddingsmiddelen en draagmiddelen voor huisdieren.

Door de jaren heen hebben wij een zeer tevreden klantenkring opgebouwd waar wij een bootkap voor hebben gemaakt. Wanneer u een bootkap wilt laten maken, maken wij die volgens de specificaties zoals u deze voorschrijft. Naast het maken van een bootkap zijn wij ook gespecialiseerd in diverse soorten afdekzeilen. Al deze afdekzeilen worden voorzien van spanbandjes om ervoor te zorgen dat ze in de lengte strak blijven. Ook kunnen wij de zeilen voorzien van een  telescopische dekzeilondersteuning. Deze zeilen zijn niet alleen geschikt voor transport over de weg maar ook in de haven goed bruikbaar.

Naast het maken van een bootkap of afdekzeil beschikken wij ook over enige specials zoals de paardenbroeken. Dit is een hijsmiddel voor grote huisdieren. Elke broek wordt geleverd met een certificaat en zijn bruikbaar tot een werklast van 1200 kg. Voor meer vragen of informatie over een bootkap of een van onze andere producten, kunt u gerust contact opnemen. Wij leveren voornamelijk aan klanten uit de omgeving van Poortugaal

Bootkap telefonisch bestellen bij Kuipers Zeilmakerij

Wenst u meer informatie te ontvangen over een bootkap , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter

Copyright © 2019 KZ Zeilmakers - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap