Buiskap, cabrioletkap of sloepkap in de regio Schiedam

BuiskapBent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor een buiskap? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Ons bedrijf Kuipers Zeilmakerij is gespecialiseerd in het maken van een bootkap, buiskap en diverse soorten afdekzeilen. Bij Kuipers besteld u gemakkelijk en snel. Voor een groot aantal producten zijn mallen beschikbaar zodat u deze telefonisch kan bestellen. Wij maken een buiskap volledig op maat en geheel naar uw wensen.

Voor bootonderdelen zoals een buiskap bent u bij Kuipers Zeilmakerij aan het juiste adres. Wij maken o.a. een Cabrioletkap, buiskap, paardenbroek en een sloepkap. Maar daarnaast kunt u ook voor diverse soorten winterkleding, railingkleding en haven/trailer kleding bij ons terecht. In overleg met ons team van vakkundig personeel kan iedereen soort op maat gemaakt worden. De buiskap is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren.

Naast het leveren van een buiskap kunnen wij tegenwoordig ook Strataglas leveren in de bootkappen. Dit is het mooiste raammateriaal wat er op dit moment verkrijgbaar is. Het is letterlijk glashelder en voorzien van een zeer hoge UV bestendigheid. Bent u geïntresseerd in een buiskap of in een van onze andere producten, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij leveren hoofdzakelijk in de omgeving van Schiedam

Buiskap laat u maken bij Kuipers Zeilmakerij

Wenst u meer informatie te ontvangen over een buiskap, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter

Copyright © 2021 KZ Zeilmakers - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap