Cabriokap Spijkenisse nodig? Kuipers Zeilmakerij staat voor u klaar!

CarbriokapHeeft u een nieuwe cabriokap nodig? Dan bent u bij Kuipers Zeilmakerij aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een cabriokap voor onze klanten in de regio Spijkenisse. Wanneer u een cabriokap bij ons laat maken, maken wij altijd eerst een ontwerp dat u mooi vind. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Wij zorgen ervoor dat uw cabriokap niet alleen functioneel is,

Voor het maken van een cabriokap wordt er gebruik gemaakt van sterkte stoffen en bevestigingspunten. Ook maken wij gebruik van eerste klas RVS buizen. De uitvoering wordt samen met u bepaald. Nadat het ontwerp is gemaakt, wordt de cabriokap op het schip gemaakt. Kuipers Zeilmakerij is niet alleen gespecialiseerd in het maken van een cabriokap, maar ook in zelfreiniging. Dit zorgt ervoor dat het zeil beschermd is tegen vies water of schimmel.

Voor informatie over een cabriokap kunt u contact opnemen met Kuipers Zeilmakerij. Wij geven vrijblijvend advies op het gebied van Cabriopakken, afdekzeilen, Sprayhoods en zelfreiniging.

Cabriokap laat u nu maken bij Kuipers Zeilmakerij!

Wenst u meer informatie te ontvangen over een cabriokap , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter

Copyright © 2019 KZ Zeilmakers - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap