Cabriokappen geschikt voor elke boot in de regio Gouda

CarbriokappenKuiper Zeimakerij is gespecialiseerd in het maken van diverse soorten cabriokappen. Bij ons kunt u terecht voor perfect passende cabriokappen, restauratie van cabriokappen en nieuwe originele cabriokappen. Al deze abriokappen worden geleverd in verschillende kleuren en materialen. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en eerste klas RVS buizen en bevestigingspunten. De kappen worden op het schip gemald en gemonteerd.

Wanneer u nieuwe cabriokappen wilt laten maken door Kuipers Zeilmakerij Gouda, maken wij eerst een ontwerp. Bij het maken van een bootkap wordt een ontwerp gemaakt in overleg met de klant en aangepast aan de vorm van de boot. Wij proberen de uitvoering van cabriokappen zo te maken dat u er het meeste profijt van heeft. Heel vaak worden diverse delen van de kap zowel uititsbaar als oprolbaar gemaakt, zodat u onder alle omstandigheden de juiste opening van de kap kunt bepalen. Van volledig gesloten tot zonnekap tot volledig open. Cabriokappen kunnen van verschillende soorten stoffen gemaakt worden. Stoffen cabriokappen hebben enorme voordelen ten opzichte van kunststof kappen. Denk hierbij aan een langere levensduur, het product is waterdicht en het is nagenoeg onderhoudsvrij.

Voor de toe te passen materialen kunt u een keuze maken uit o.a. Markilux, Stamoid. De precieze uitvoering van de cabriokappen wordt ter plaatse bij het schip met u bepaald. Wilt u graag nieuwe cabriokappen laten maken? Neem dan direct contact op met Kuipers Zeilmakerij. In onze goed uitgeruste werkplaats kunt u de kap laten plaatsen door goed opgeleide vakmensen.

Cabriokappen perfect passend bij uw auto

Wenst u meer informatie te ontvangen over cabriokappen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter

Copyright © 2019 KZ Zeilmakers - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap