Sprayhood in diverse materialen en kleuren.

SprayhoodOns bedrijf Kuipers Zeilmakerij is gespecialiseerd in het maken van diverse soorten boodkappen, sprayhoods en kuipzeilen. Een sprayhood aan boord biedt veel comfort. Wanneer u opzoek bent naar een sprayhood, dan bent u bij Kuipers Zeilmakerij aan het juiste adres. U kunt ze laten maken van diverse materialen en in diverse kleuren. Daarnaast vallen ze op door hun strakke uiterlijk en mooie pasvorm.

Wanneer u opzoek bent naar een sprayhood, is Kuipers Zeilmakerij een echte aanrader. Naast het strakke uiterlijk en mooie pasvorm heeft u bij ons een ruime keuze uit kleuren, materialen en uitvoeringen. De sprayhood worden bij Kuipers standaard uitgevoerd met drie vensters, voor een perfect zicht rondom en een grijpstrook aan de bovenkant. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een extra buis als handgreep. Deze buizen kunt u laten bekleden met leer wat de uitstraling mooier maakt. De sprayhood is verkrijgbaar in diverse maten.

Naast de sprayhood is er uiteraard een mogelijkheid om een verlenging aan de buiskap te maken om zo de hele kuip te kunnen afsluiten. Dit soort wordt zo gemaakt dat het gemakkelijk te verwijderen en/of op te bergen is. Voor meer vragen of informatie kunt u gerust contact opnemen. Voor voorbeelden kunt u een kijkje nemen in ons fotoboek.

Sprayhoods met een mooie pasvorm en strak uiterlijk.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een sprayhood en komt u uit de omgeving van Spijkenisse, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter

Copyright © 2019 KZ Zeilmakers - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap